Gå videre til hovedindholdet

Adoptionsnyt lukker

Ja - jeg har besluttet at lukke Adoptionsnyt. Jeg har desværre alt for travlt med alle mulige andre projekter til at vedligeholde en nyhedsblog, som jo i sagens natur kræver opdatering meget ofte og allerhelst dagligt. Det er bestemt med blødende hjerte at jeg har taget denne beslutning, da bloggen jo var mit hjertebarn og hobbyprojekt meget længe. Men det går jo ikke, at der her fremme i marts stadig står godt nytår, vel? ;)

Da Tine ind imellem udsender nyheder via Adoption Zones facebookgruppe, har jeg lovet hende at udarbejde en liste over mine links, og så kan hun så - alt efter hvad hun med tiden beslutter sig for at bruge den nye version af Zonen til - anvende dem som hun vil.

Bloggen her bliver liggende indtil videre, så man kan stadig læse gamle indlæg, men den vil ikke blive opdateret længere.

Tusind tak til jer læsere, der har fulgt bloggen og de 175 medlemmer på Facebook :) Held og lykke til alle dem, der er midt i et adoptionsforløb :)

Til sidst vil jeg lige reklamere lidt for noget af det, jeg fremover beskæftiger mig med. Jeg er i gang med en uddannelse til life- og businesscoach hos Sofia Manning (Manning Inspire). Til efteråret er min plan at starte op som selvstændig coach. Mens jeg er under uddannelse tilbyder jeg GRATIS COACHING. Følg linket :) Jeg bor nord for Århus, men hvis du bor i den anden ende af landet og gerne vil mødes med en coach face to face, kan jeg også finde en medstuderende, hvis du skriver til mig. Nogle coacher også via skype, og det skal jeg også selv lige have fundet ud af. Du kan bruge en coach til at hjælpe med at finde ud af, hvad du i virkeligheden gerne vil med dit liv, til at hjælpe dig med at nå dine mål, hjælpe med at tage en beslutning osv. Coachen stiller bare spørgsmål - det er dig selv, der har svarene, du kunne bare ikke selv finde dem (man bliver ofte overrasket!).

Jeg vil blive superglad, hvis du måske har lyst til at læse min nye blog Eksperimentet 2011, her skriver i fremtiden jeg om mange forskellige ting, jeg beskæftiger mig med: coachinguddannelse, at være hjemmegående husmor, at følge sit hjerte (og f.eks. sige sit job op for at tage en pause), life/work balance, om at sætte sig mål og nå dem, om at blive den allerbedste udgave af sig selv, om at være i balance - og måske lidt om bøger, brødbagning og kommentarer til verden omkring mig. Jeg har lavet en Facebookside, hvor man kan få nyheder fra bloggen - håber du vil anbefale siden og min gratis coaching til dem, der kunne have interesse. Du kan også følge mig på Twitter.

Håber, vi høres ved :)
Kærlig hilsen
Irene

Kommentarer

  1. Other components like muscle-to-fat ratio and bone density have a greater impact on one's health than just weight alone, so don't base your health solely around the number reflected on the scale. Most of us consider weight to be the best indicator of how fat/healthy we are.


    https://www.offerplox.com/weight-loss/vibez-keto-gummies/

    https://www.supplementz.org/vibez-keto-gummies/
    https://www.offerplox.com/cbd-products/smilz-cbd-gummies/
    https://www.offerplox.com/weight-loss/exipure-weight-loss/
    https://www.offerplox.com/weight-loss/triplex-keto-gummies/
    https://www.offerplox.com/cbd-products/mayim-bialik-cbd-gummies/

    SvarSlet
  2. You know I mustn't simply try to flee from that as little as possible. I'm just attempting to make a quick dollar. She gave me a clean bill of health. I should leave no ideas unexplored.

    https://www.salubritymd.com/

    https://sites.google.com/view/hydroserum-ocean-shake/

    SvarSlet
  3. https://sites.google.com/view/hydroserum-ocean-shake/
    https://www.salubritymd.com/hyaluronan-crema/
    https://sites.google.com/d/1BuQQ0AZl4PatYYpm8o9-6b0WevsQdoGR/p/1-c2w5CsSyNxRlT3BDc_d3vN1N86RKt7k/edit

    SvarSlet
  4. It isn't a time to wing it. I am quite willing to admit it. You will be able to shape your Prostate Support to best serve your interests. That was a fair price. First of all, I won't do that for you.

    https://www.salubritymd.com/bullrun-ero-tabletki/

    https://www.salubritymd.com/oclarizin-th/

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog