Gå videre til hovedindholdet

Info

Om Adoptionsnyt
Jeg oprettede Adoptionsnyt d. 27. maj 2009. Mit allerførste indlæg hed "Stop for hittebørnssager i Etiopien". Der var dengang igangsat en politiundersøgelse i Etiopien, hvorved alle retssager vedr. hittebørn blev sat på hold. Det gik på dette tidspunkt op for mig, hvor svært det var at overskue de internationale nyheder vedr. adoption, og jeg fandt ud af, at de i USA var tidligere informeret, end vi var. Da jeg i denne proces fandt et væld af gode informationskilder, var idéen til denne blog født.

Bloggen omhandler alle adoptionslande, men jeg ved mest om Etiopien. Derudover samler jeg generelt nyheder om adoption og om børn og familieliv.

Reklamer
Siden er financieret via reklamer, herunder affiliate marketing. Det er mest for sjov, da der ikke kommer mange poser Matadormix ud af det.

Kontakt
Hvis du vil kontakte mig, skal du benytte formularen nederst på siderne, så vil jeg efterfølgende skrive tilbage til dig.

Disclaimer
Nyhederne på denne side er hentet fra andre medier. Jeg bringer kun nyheder, som jeg bedømmer til at være troværdige, men kan aldrig garantere for rigtigheden heraf. Hvis der i nogle tilfælde er tale om rygter, vil det tydeligt fremgå af indlægget.

Om mig
Jeg hedder Irene og er mor til en pige fra Etiopien. Jeg har derfor en naturlig interesse i adoption og emner relateret hertil.
Til daglig arbejder jeg som it-projektleder, hvilket jeg brænder for, og mine fritidsinteresser er - ud over blogging og adoption - familieliv, akrylmaling, løb, god mad og bøger (alt fra krimi til selvudvikling).

Hvis du vil vide mere om mig, er du velkommen til at kigge ind på min private blog LYKKEFISKER.

Vores adoptionsrejse er beskrevet på denne hjemmeside, men jeg har planer om, at det hele skal flyttes ved lejlighed.

Derudover har jeg bloggen BOGHEXEN (under opbygning).


Follow lykkefisker on Twitter

Populære indlæg fra denne blog

Syng med Oline på DR

Syng og leg fagtesange med Oline - hop en tur på Rytmetoget og syng med, mens du laver dit eget rytmetogs-beat og slut dagen af med en godnatsang i Olines musikskov.
Syng med Oline hver eneste dag på dr.dk/oline - men også ude i vuggestuerne og børnehaverne, når Oline inviterer til "Små Synger Sammen" torsdag den 16. september.
Læs mere her og her.___ ___ ___

Kæmpe guide til tøjbutikker på nettet.

Adoptionsnyt lukker

Ja - jeg har besluttet at lukke Adoptionsnyt. Jeg har desværre alt for travlt med alle mulige andre projekter til at vedligeholde en nyhedsblog, som jo i sagens natur kræver opdatering meget ofte og allerhelst dagligt. Det er bestemt med blødende hjerte at jeg har taget denne beslutning, da bloggen jo var mit hjertebarn og hobbyprojekt meget længe. Men det går jo ikke, at der her fremme i marts stadig står godt nytår, vel? ;)

Da Tine ind imellem udsender nyheder via Adoption Zones facebookgruppe, har jeg lovet hende at udarbejde en liste over mine links, og så kan hun så - alt efter hvad hun med tiden beslutter sig for at bruge den nye version af Zonen til - anvende dem som hun vil.

Bloggen her bliver liggende indtil videre, så man kan stadig læse gamle indlæg, men den vil ikke blive opdateret længere.

Tusind tak til jer læsere, der har fulgt bloggen og de 175 medlemmer på Facebook :) Held og lykke til alle dem, der er midt i et adoptionsforløb :)

Til sidst vil jeg lige reklamere lidt…

Vietnam: Ny adoptionslovgivning vedtaget

AC skriver, at Vietnam nu har vedtaget den nye adoptionslovgivning.

Først og fremmest skal man arbejde for, at et forældreløst barn placeres hos vietnamesiske adoptivforældre. Først hvis dette efter 90 dage viser sig ikke at være muligt, kan international adoption komme på tale.
Fremover bliver det de lokale myndigheder, der bringer barnet i forslag i såvel national som international adoption. Dette i samarbejde med og under tilsyn af de nationale adoptionsmyndigheder. Børnehjem, plejepersonaler og andre private organiseringer har fremover kun lov til at tage sig af plejen og den midlertidige omsorg for det forældreløse barn.

Læs mere på AC's hjemmeside.