Gå videre til hovedindholdet

Info

Om Adoptionsnyt
Jeg oprettede Adoptionsnyt d. 27. maj 2009. Mit allerførste indlæg hed "Stop for hittebørnssager i Etiopien". Der var dengang igangsat en politiundersøgelse i Etiopien, hvorved alle retssager vedr. hittebørn blev sat på hold. Det gik på dette tidspunkt op for mig, hvor svært det var at overskue de internationale nyheder vedr. adoption, og jeg fandt ud af, at de i USA var tidligere informeret, end vi var. Da jeg i denne proces fandt et væld af gode informationskilder, var idéen til denne blog født.

Bloggen omhandler alle adoptionslande, men jeg ved mest om Etiopien. Derudover samler jeg generelt nyheder om adoption og om børn og familieliv.

Reklamer
Siden er financieret via reklamer, herunder affiliate marketing. Det er mest for sjov, da der ikke kommer mange poser Matadormix ud af det.

Kontakt
Hvis du vil kontakte mig, skal du benytte formularen nederst på siderne, så vil jeg efterfølgende skrive tilbage til dig.

Disclaimer
Nyhederne på denne side er hentet fra andre medier. Jeg bringer kun nyheder, som jeg bedømmer til at være troværdige, men kan aldrig garantere for rigtigheden heraf. Hvis der i nogle tilfælde er tale om rygter, vil det tydeligt fremgå af indlægget.

Om mig
Jeg hedder Irene og er mor til en pige fra Etiopien. Jeg har derfor en naturlig interesse i adoption og emner relateret hertil.
Til daglig arbejder jeg som it-projektleder, hvilket jeg brænder for, og mine fritidsinteresser er - ud over blogging og adoption - familieliv, akrylmaling, løb, god mad og bøger (alt fra krimi til selvudvikling).

Hvis du vil vide mere om mig, er du velkommen til at kigge ind på min private blog LYKKEFISKER.

Vores adoptionsrejse er beskrevet på denne hjemmeside, men jeg har planer om, at det hele skal flyttes ved lejlighed.

Derudover har jeg bloggen BOGHEXEN (under opbygning).


Follow lykkefisker on Twitter

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001