Gå videre til hovedindholdet

Info

Om Adoptionsnyt
Jeg oprettede Adoptionsnyt d. 27. maj 2009. Mit allerførste indlæg hed "Stop for hittebørnssager i Etiopien". Der var dengang igangsat en politiundersøgelse i Etiopien, hvorved alle retssager vedr. hittebørn blev sat på hold. Det gik på dette tidspunkt op for mig, hvor svært det var at overskue de internationale nyheder vedr. adoption, og jeg fandt ud af, at de i USA var tidligere informeret, end vi var. Da jeg i denne proces fandt et væld af gode informationskilder, var idéen til denne blog født.

Bloggen omhandler alle adoptionslande, men jeg ved mest om Etiopien. Derudover samler jeg generelt nyheder om adoption og om børn og familieliv.

Reklamer
Siden er financieret via reklamer, herunder affiliate marketing. Det er mest for sjov, da der ikke kommer mange poser Matadormix ud af det.

Kontakt
Hvis du vil kontakte mig, skal du benytte formularen nederst på siderne, så vil jeg efterfølgende skrive tilbage til dig.

Disclaimer
Nyhederne på denne side er hentet fra andre medier. Jeg bringer kun nyheder, som jeg bedømmer til at være troværdige, men kan aldrig garantere for rigtigheden heraf. Hvis der i nogle tilfælde er tale om rygter, vil det tydeligt fremgå af indlægget.

Om mig
Jeg hedder Irene og er mor til en pige fra Etiopien. Jeg har derfor en naturlig interesse i adoption og emner relateret hertil.
Til daglig arbejder jeg som it-projektleder, hvilket jeg brænder for, og mine fritidsinteresser er - ud over blogging og adoption - familieliv, akrylmaling, løb, god mad og bøger (alt fra krimi til selvudvikling).

Hvis du vil vide mere om mig, er du velkommen til at kigge ind på min private blog LYKKEFISKER.

Vores adoptionsrejse er beskrevet på denne hjemmeside, men jeg har planer om, at det hele skal flyttes ved lejlighed.

Derudover har jeg bloggen BOGHEXEN (under opbygning).


Follow lykkefisker on Twitter

Populære indlæg fra denne blog

Ecuador - stemningsbilleder

AC har desværre ingen formidling af adoptivbørn fra Ecuador for øjeblikket, men det skal ikke forhindre os i at se en lille stemningsfilm til ære for de dejlige Ecuador-børn, som nu er danske.

Kun i dag: 50% på alle bøger af Bjarne Reuter

Affiliate program

I anledning af Bjarne Reuters 60 års fødselsdag, giver Saxo.com 50% rabat på alle hans bøger - men KUN I DAG.
Klik på billedet for at gå direkte til online-shoppen.