Gå videre til hovedindholdet

Bliv gæsteblogger på min nye blog BOGHEXEN

Jeg har netop oprettet en spritny blog, som ikke har noget med adoption at gøre, men hvor der skal være boganmeldelser... den er så ny, at der ikke engang er en eneste boganmeldelse endnu :) Bloggen hedder BOGHEXEN (det var det min lille boghandel, som jeg har drømt om, men som aldrig bliver til noget, skulle have heddet).

Til gengæld søger jeg gæstebloggere, som har lyst til at skrive om de bøger, de læser. Du kan læse mere om at blive gæsteblogger på BOGHEXEN her.

Fordelen for dig er - ud over at slippe skrivetalentet løs - at du kan få dit indlæg, dit navn og et link til (og evt. en omtale af) din egen blog spredt til nye læsere.

Hvis du skriver om adoptionsbøger, vil anmeldelsen både blive vist på BOGHEXEN og her på Adoptionsnyt.

Håber meget, at nogen vil være med :D


Få 2 numre af IFORM + løbejakke fra Craft.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001