.

Søg på adoptionssider

mandag den 1. februar 2010

Babybusiness.dk blogger om adoption

Babybusiness.dk har fået en gæsteblogger, som vi blogge om adoption, og hun efterlyser emner. Måske har I nogle forslag? http://www.babybusiness.dk/noget-om-adoption.html

Jeg har selv foreslået flg.:
Som mor til en pige fra Etiopien, kunne jeg godt tænke mig, at omverdenen blev lidt klogere på, hvorfor adopterede børn er børn med særlige behov, og hvilke særlige behov der kan være.Ikke at adoption skal ses som et ren og skært problemområde, for det er også et fantastisk eventyr, men i tilknytningsfasen (som nogle gange kan være lang), kan man ofte opleve manglende forståelse hos omgivelserne for, at man er nødt til at gøre tingene lidt anderledes, end man ellers ofte ville gøre. F.eks. at børnene kan have brug for en længere indkøring i institution, at de bliver længere tid i soveværelset hos mor og far, at andre ikke må made og skifte dem i lang tid, osv. osv.I godkendelsesprocessen deltager adoptanterne i et kursus omkring alle disse ting, men det kan være svært at formidle videre til omgivelserne.

3 kommentarer:

 1. Lone Tvedergaard Bach18. februar 2010 kl. 21.28

  Hej Irene,

  Hvor er det en interessant blog, du har - hvorfor opdager jeg den først nu? Meget interessant info både fra ind- og udland. Tak!!

  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lone
  Tak skal du have :)
  Det er mit lille hobby-projekt, og jeg er glad for, at der er nogen, der gider at læse den. Du kan også finde os på Facebook som gruppe ved navn Adoptionsnyt, der er pt. ca. 180 medlemmer.
  Mvh. Irene

  SvarSlet
 3. Lone Tvedergaard Bach19. februar 2010 kl. 20.26

  Nu er der 181 :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails