Gå videre til hovedindholdet

Nepal: Bestemt børnehjem må ikke formidle adoptioner i to år

Et bestemt børnehjem i Nepal straffes nu for at have fabrikeret falske dokumenter. Børnehjemmet må i de næste to år ikke arbejde med internationale adoptioner.

Børnehjemmet har efter sigende produceret falsk dokumentation vedr. et barn, som skulle bortadopteres til USA. Barnets biologiske forældre, der var arbejdere i Kathmandu, havde ikke kendskab til dette. Sagen kom for en dag, da forældrene kontaktede myndighederne, da deres barn var forsvundet fra sit børnehjem.

Kilde: PEAR (oprindeligt fra avisen Gorkhapatra).

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001