.

Søg på adoptionssider

tirsdag den 19. oktober 2010

Børnenes Ulandskalender 2010

I dag starter salget af Børnenes U-landskalender.

Overskuddet fra Børnenes Ulandskalender 2010 går til WWF Verdensnaturfondens arbejde for bæredygtig udvikling i den vestlige del af Papua i Indonesien - kaldet Fuglehovedet.

Papua har stadig store områder med intakt natur, men presset på disse ressourcer stiger hastigt i takt med at de forsvinder i andre dele af verden. Gennem miljøundervisning for børn i 10 udvalgte landsbyer er det projektets mål at skabe en generation, der har kapacitet og kreativitet til at træffe beslutninger til gavn for både deres kultur, velfærd og naturen omkring dem.Projektet vil skabe en skole, der fungerer som et udviklingscenter for hele samfundet. Lærere vil blive trænet i anvendelse af innovative undervisningsmetoder, der er tilpasset den lokale sammenhæng med en sårbar natur og mange forskellige etniske og kulturelle grupperinger.

Børnenes familiemedlemmer vil blive involveret via forskellige events både med fokus på det bebyggede og det naturlige miljø. Der vil blive opbygget kapacitet til at aktiviteterne kan fortsætte blandt lokale myndigheder og NGOer.

Med kalenderen følger et online spil, hvor spillerne skal styre pigen Wawi i hendes forsøg på at overbevise finansmanden Bapak Uang om, at han og hans folk ikke må fælde skoven og ødelægge koralrevene.Kalenderen kan købes i Coops butikker, Top Toy, Bog og Idé og i følgende banker: Jyske bank, Nordea, Danske Bank og Grønlandsbanken samt i DR Butikken og i DR’s Netbutik.

Kilde: Udenrigsministeriet.

Se video med Udviklingsminister Søren Pind på Hellerup skole, hvor han præsenterer Børnenes U-landskalender for 70 forventningsfulde børn i alderen 7 til 10 år.

Materiale til skoleundervisning - bestilles her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails