Gå videre til hovedindholdet

Er din teenager vild med Twilight?

Affiliate program

Dette har intet med adoption at gøre. Men Saxo.com giver 50% rabat på Twilight-serien hele denne weekend. Du kan handle på Saxo.com ved at klikke på billederne herunder.

Stephenie Meyers Twilight-serie på i alt fire bind har nu solgt over 40 millioner på verdensplan. Serien har været et af de senere års største litterære teenagefænomener, og både piger og yngre kvinder har slugt den stærke og romantiske historie om længsler, begær og potentiel dødbringende kærlighed. Første bind, Twilight (Tusmørke), er blevet filmatiseret og havde bragende succes ved premieren i USA i november 08.

Tusmørke
Tusmørke, bind 1
Bella på 16 år forelsker sig hovedkulds i klassekammeraten Edward. Selvom han fortæller hende, at han er vampyr, og hun er i fare, når hun frister ham, skræmmer det hende ikke. Det er der derimod andre vampyrer, der gør

NymåneNymåne, bind 2
Ivrigt efterspurgt af både læsere og boghandlere: Andet bind i Stephenie Meyers verdensomspændende successerie om highschool-pigen Bella og den underskønne vampyr, Edward.

Romantikken og spændingen fortsætter i Nymåne, hvor Bella befinder sig i en tilstand af fuldkommen lykke. Edward elsker hende, og sammen vil de kunne overvinde alle problemer, som måtte komme. Men som så ofte før, er den slags lykke for god til at vare ved. Da Edwards familie er splitsekunder fra at sætte tænderne i Bella efter et – i alle andre sammenhænge – ubetydeligt uheld med et lille snit i fingeren, træffer de en drastisk beslutning. Og Bellas verden bliver splittet i atomer …

Formørkelse, bind 3
FormørkelseMidt i knappenålsstilheden faldt detaljerne intuitivt på plads for mig. Det var noget, Edward ikke ville fortælle mig. Noget, Jacob ikke ville holde skjult for mig. Noget, der fik både Cullen-familien og ulvene til at løbe rundt ude i skoven faretruende tæt på hinanden. Noget, der fik Edward til at insistere på, at vi skulle flyve til den anden ende af landet. Noget, Alice havde set i et syn i sidste uge - et syn, Edward havde løjet om. Noget, jeg alligevel hele tiden havde ventet på. Noget, jeg vidste, ville ske igen, selv om jeg ønskede, det aldrig nogensinde ville.

Formørkelse er den ivrigt ventede tredje del af Stephenie Meyers medrivende vampyrkærlighedssaga.  

Daggry, bind 4
4. og sidste bind i Meyers verdenssucces om pigen Bella og vampyren Edwards altopslugende kærlighed. Uventede farer truer, og vampyrklanen må samle tvivlsomme allierede - og opleve frafald blandt de tætteste venner ...

DaggryEfter de foregående års turbulente begivenheder ser det endelig ud til, at Bella er på vej mod det liv, som hun ønsker: Edward har omend særdeles modstræbende indvilliget i, at gøre Bella til vampyr, når først de er blevet gift - og selv om Bella ikke har den fjerneste lyst til ægteskab, er hun villig til at betale den pris, lige som hun har affundet sig med, at hendes kommende liv som vampyr vil koste hende både familie og venner, ikke mindst hendes intense venskab med varulven Jacob Black.

Alting er således helt idyl, men allerede på Bella og Edwards bryllupsrejse bliver deres planer slået ud af kurs. Fuldstændig ukendte sider af vampyrenes natur viser sig, og det er højst tvivlsomt om Bella kan klare dette - for slet ikke at tale om, hvorledes den dødsensfarlige Volturi-klan vil forholde sig til begivenhederne.

4. bind i serien er desværre i øjeblikket udsolgt fra forlaget.

Ved at handle via disse links støtter du samtidig Adoptionsnyt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Adoptionsnyt lukker

Ja - jeg har besluttet at lukke Adoptionsnyt. Jeg har desværre alt for travlt med alle mulige andre projekter til at vedligeholde en nyhedsblog, som jo i sagens natur kræver opdatering meget ofte og allerhelst dagligt. Det er bestemt med blødende hjerte at jeg har taget denne beslutning, da bloggen jo var mit hjertebarn og hobbyprojekt meget længe. Men det går jo ikke, at der her fremme i marts stadig står godt nytår, vel? ;) Da Tine ind imellem udsender nyheder via Adoption Zones facebookgruppe , har jeg lovet hende at udarbejde en liste over mine links, og så kan hun så - alt efter hvad hun med tiden beslutter sig for at bruge den nye version af Zonen til - anvende dem som hun vil. Bloggen her bliver liggende indtil videre, så man kan stadig læse gamle indlæg, men den vil ikke blive opdateret længere. Tusind tak til jer læsere, der har fulgt bloggen og de 175 medlemmer på Facebook :) Held og lykke til alle dem, der er midt i et adoptionsforløb :) Til sidst vil jeg lige reklam