Gå videre til hovedindholdet

Indiens Historie: DR2 kl. 18.35

DR2 sender i aften første afsnit af "Indiens Historie"

Originaltitel: The Story of India
Indien er verdens største demokrati, en af verdens atommagter og på vej til at blive en økonomisk supermagt, hvis økonomi forventes at overgå USA's i 2030'erne. Men Indien er også en af verdens ældste og mest mangfoldige civilisationer med en ubrudt historie tilbage til præhistorisk tid. Den britiske historiker Michael Wood fortæller Indiens farverige historie og begynder med de første menneskers indvandring fra Afrika, om opdagelse af Indiens første civilisation, de forsvundne byer Harappa og Mohenjo-Daro i det nuværende Pakistan, hvis undergang Wood mener skyldtes massive og omfattende klimaændringer og om 'heltenes tidsalder', der skildres i det store, episke nationaldigt 'Mahabharata'.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001