Gå videre til hovedindholdet

USA anbefaler forsigtighed ved valg af Etiopien som adoptionsland for øjeblikket

På grund af forskellige begivenheder vedr. adoption fra Etiopien i 2009, anbefaler USA's Department of State for øjeblikket ikke valg af Etiopien som adoptionsland - og de råder alle amerikanere til at vælge et bureau, der arbejder med flere formidlingslande end blot Etiopien, hvis man alligevel vælger at påbegynde en adoption herfra.
I USA er det ikke alle bureauer, der henholder sig til Haagerkonventionen, og forholdene kan derfor ikke umiddelbart sammenlignes med Danmark. Imidlertid mener jeg ikke, man kan se helt bort fra, at der for øjeblikket både fra Østrig, Holland, Australien og USA udvises betænkeligheder ved adoptioner fra Etiopien eller direkte stop herfor, men vi skal selvfølgelig lytte til, hvad de danske organisationer har at sige.
Nyheden kommer fra PEAR: http://pear-now.blogspot.com/2009/12/2009-ethiopia-adoption-program.html (jeg kan dog ikke finde meddelelsen på DOS's hjemmeside).


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001