Gå videre til hovedindholdet

Nepal har nedsat kommision mhp. udarbejdelse af rapport

Nepal underskrev d. 28. april 2009 Haagerkonventionen, men der har siden været klager over adoptionssystemet i Nepal fra flere sider.

Nu er Nepal gået et skridt videre og har med henblik på den endelige ratificering af Haagerkonventionen pr. 14. maj nedsat en kommision, som skal skrive en teknisk rapport til ministeriet.

Kommisionen har 15 medlemmer og har som mål at levere rapporten inden for tre måneder. Interessenter opfordres derfor til at indgive bidrag til ministeriet ifbm. rapporten.

Kilde: Ministeriet for Kvinder, Børn og Social Velfærd

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001