Gå videre til hovedindholdet

Alex - adoptivmor til otte

Originaltitel: A Mother Like Alex
Mød en kvinde med både husrum og hjerterum.
Engelske Alex Bell er mor til ikke færre end otte adoptivbørn, hvoraf syv lider af Downs syndrom. Og det er en opgave, der kræver sin mand - eller i dette tilfælde, sin kvinde. Syv af børnene har hun adopteret som alenemor, og det har ikke været lige let at overbevise de sociale myndigheder om, at hun var egnet som forælder.
Men Alex er både viljestærk og stædig, og hun er pavestolt over at have skabt et godt liv med trygge rammer for hvert af sine børn. Selv om børnene er bortadopteret forsøger Alex at bibeholde kontakten med de biologiske forældre så meget som muligt

TV 2 tirsdag d. 02.06 kl. 20:00 - 20:50

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001