Gå videre til hovedindholdet

Far får medhold af politiet i Preet Mandir-sag

For tre år siden måtte danske myndigheder helt uhørt stoppe for adoption af børn fra Indien, efter 21 Søndag dokumenterede et marked for køb og salg af børn.

Men det varede kun et halvt år, før myndighederne igen åbnede for adoption fra Indien, fordi en undersøgelse påstod, at der ikke var hold i anklagerne.

Nu har det indiske forbundspoliti undersøgt den sag, som 21 Søndag kiggede på i juni 2007. Sagen involverer et indisk børnehjem, hvorfra der er kommet børn til Danmark.

Anklagerne lyder på korruption, kidnapning og handel med børn.

Læs hele nyheden på dr.dk

TV2 skriver også om sagen

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001