Gå videre til hovedindholdet

Udtalelse fra AC vedr. Indien

Uddrag af tekst på AC's hjemmeside:
...
AC Børnehjælp valgte ikke at stille op til interview i 21 Søndag primært af hensyn til den danske adoptivfamilies ønske om anonymitet, og fordi de nye oplysninger stammer fra en uafsluttet sag i Indien.
...
Erfaringerne med Indienssagen har bevirket, at AC Børnehjælp har skærpet vores krav til vores partnere. Vores nuværende samarbejdspartnere i Indien er derfor nøje udvalgt og undersøgt, således at vi kan nære tillid til, at fokus er på, at adoptionsformidlingen skal være til barnets bedste samt foregå på et etisk grundlag.

....

Læs hele meddelelsen på AC's hjemmeside.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001