Gå videre til hovedindholdet

Udtalelse fra Danadopt vedr. Indien

Uddrag af tekst på DA's hjemmeside:
DanAdopt er orienteret om de nye informationer fra politiundersøgelsen i den verserende sag fra Indien i 2007 og tager dem meget alvorligt.
...
DanAdopt har i 25 år samarbejdet med to organisationer i Indien, der begge er udvalgt med stor omhu, og vi har stor tillid til dem.
...
DanAdopt beklager og tager afstand fra det sprogbrug de danske medier anvender i omtalen af den verserende sag. Uagtet sagens alvor foregår international adoption til Danmark hverken via handel på et marked eller i en forretning.

Læs hele meddelelsen på Danadopts hjemmeside.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001