Gå videre til hovedindholdet

Nepal: Formidlingen sættes midlertidigt i bero

Danadopt skriver: De danske formidlingsorganisationer har fået henstilling fra Familiestyrelsen i Danmark om at sætte vores formidling midlertidigt i bero, indtil der er truffet en afgørelse om samarbejdet med Nepal må fortsætte. Dette sker i lyst af den seneste tids store internationale bevågenhed på formidlingen fra Nepal, efter at Det Permanente Bureau har undersøgt adoptionsforholdene i landet.

I praksis betyder ovenstående, at vi ikke må sætte nye familier på vores venteliste eller fremsende flere sager til Nepal. De allerede matchede sager kan dog fortsætte med deres proces, såfremt der ikke er forhold, der taler imod at gennemføre adoptionen.

Læs hele nyheden på DA's hjemmeside.

AC skriver: Familiestyrelsen har hele året fulgt udviklingen i Nepal, og har nu grundet de bekymrende informationer om tilstandene på det nepalesiske adoptionsområde varslet en mulig suspendering af formidlingen af adoptioner fra Nepal. Dog har de formidlende organisationer mulighed for at komme med bemærkninger i forhold til dette, og først i slutningen af juni måned vil Familiestyrelsen træffe en endelig beslutning.

Familiestyrelsen har besluttet, at alle sager skal sættes i bero indtil de træffer den ovennævnte beslutning. Børn der er matchet med familier udgør imidlertid en undtagelse.

Læs mere om Nepal-situationen  på AC's hjemmeside.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001