.

Søg på adoptionssider

torsdag den 10. juni 2010

Nepal: Formidlingen sættes midlertidigt i bero

Danadopt skriver: De danske formidlingsorganisationer har fået henstilling fra Familiestyrelsen i Danmark om at sætte vores formidling midlertidigt i bero, indtil der er truffet en afgørelse om samarbejdet med Nepal må fortsætte. Dette sker i lyst af den seneste tids store internationale bevågenhed på formidlingen fra Nepal, efter at Det Permanente Bureau har undersøgt adoptionsforholdene i landet.

I praksis betyder ovenstående, at vi ikke må sætte nye familier på vores venteliste eller fremsende flere sager til Nepal. De allerede matchede sager kan dog fortsætte med deres proces, såfremt der ikke er forhold, der taler imod at gennemføre adoptionen.

Læs hele nyheden på DA's hjemmeside.

AC skriver: Familiestyrelsen har hele året fulgt udviklingen i Nepal, og har nu grundet de bekymrende informationer om tilstandene på det nepalesiske adoptionsområde varslet en mulig suspendering af formidlingen af adoptioner fra Nepal. Dog har de formidlende organisationer mulighed for at komme med bemærkninger i forhold til dette, og først i slutningen af juni måned vil Familiestyrelsen træffe en endelig beslutning.

Familiestyrelsen har besluttet, at alle sager skal sættes i bero indtil de træffer den ovennævnte beslutning. Børn der er matchet med familier udgør imidlertid en undtagelse.

Læs mere om Nepal-situationen  på AC's hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails