Gå videre til hovedindholdet

Amerikanske myndigheder fraråder på det kraftigste adoptioner fra Nepal

US DOS fraråder på det kraftigste fremtidige adoptivforældre at vælge Nepal som adoptionsland, da man ikke har tillid til Nepals adoptionssystem og de oplysninger, der afgives om børnene. Man fraråder også de amerikanske adoptionsbureauer at tage imod flere ansøgninger til Nepal, indtil nye reformer er indført, og til at være yderst opmærksomme på overholdelse af etiske standarder.

Det sker efter Haagerkonferencens kritiske rapport. USA har selv haft en sag lige efter indførelsen af de nye retningslinier i Nepal, hvor et forældreløst barn viste sig at have forældre, som ledte efter deres barn.

Forældre i USA, som endnu ikke har fået matchet barn, rådes til at vælge et andet adoptionsland.

Forældre i USA, der har fået matchet barn, skal forberede sig på, at de amerikanske myndigheder vil sikre en tilbundsgående undersøgelse af barnets baggrund, som kan tage flere måneder.

Kilde: US DOS.

England, Sverige, Tyskland og Britisk Columbia (canadisk provins) har i løbet af den seneste tid lukket for adoptioner fra Nepal på samme grundlag.

Myndighederne i USA har tidligere været ude med advarsler mod at vælge Nepal, men bliver altså nu endnu kraftigere i sin advarsel.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001