.

Søg på adoptionssider

fredag den 9. april 2010

Amerikanske myndigheder fraråder på det kraftigste adoptioner fra Nepal

US DOS fraråder på det kraftigste fremtidige adoptivforældre at vælge Nepal som adoptionsland, da man ikke har tillid til Nepals adoptionssystem og de oplysninger, der afgives om børnene. Man fraråder også de amerikanske adoptionsbureauer at tage imod flere ansøgninger til Nepal, indtil nye reformer er indført, og til at være yderst opmærksomme på overholdelse af etiske standarder.

Det sker efter Haagerkonferencens kritiske rapport. USA har selv haft en sag lige efter indførelsen af de nye retningslinier i Nepal, hvor et forældreløst barn viste sig at have forældre, som ledte efter deres barn.

Forældre i USA, som endnu ikke har fået matchet barn, rådes til at vælge et andet adoptionsland.

Forældre i USA, der har fået matchet barn, skal forberede sig på, at de amerikanske myndigheder vil sikre en tilbundsgående undersøgelse af barnets baggrund, som kan tage flere måneder.

Kilde: US DOS.

England, Sverige, Tyskland og Britisk Columbia (canadisk provins) har i løbet af den seneste tid lukket for adoptioner fra Nepal på samme grundlag.

Myndighederne i USA har tidligere været ude med advarsler mod at vælge Nepal, men bliver altså nu endnu kraftigere i sin advarsel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails