Gå videre til hovedindholdet

Nyt om ændringerne vedr. Etiopien

IAN (bureau i USA) har for et par timer siden meddelt, at der hele dagen har været møde i Etiopien mellem retten og repræsentanter for adoptionsbureauer vedr. de nye procedurer om adoptivforældrenes deltagelse i retssagerne.

Retten står fast på, at familier fremover skal rejse til Etiopien for at deltage i retssagerne. De nye regler vil iflg. IAN's oplysninger fra mødet først træde i kraft i midten af maj 2010.

Der er stadig flere åbne spørgsmål, end der er svar. IAN vil i næste uge have repræsentanter i Addis Abeba for at få så gode svar som muligt (men det vil Danadopt jo også).

Kilde: IAN's blog.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001