.

Søg på adoptionssider

tirsdag den 20. april 2010

Ny bog: Sådan får du dit barn til at sove

Affiliate program

Selvom adopterede børn kan have mange særlige problemer, hvor det måske er mere relevant at få PAS-rådgivning, så synes jeg nu ofte, jeg har god hjælp fra Helen Lyng Hansens hjemmeside http://www.netsundhedsplejerske.dk/. Jeg synes, hun har et meget fornuftigt syn på alting, og jeg har ofte brugt hendes råd og kunnet se, at forskellige problematikker har været helt normale for alle børn og andre ikke.

Nu har hun skrevet en bog om at få sit barn til at sove, som man kan hente råd og vejledning i:

Trænger du til søvn? Tæt på desperation på grund af søvnmangel? Her er bogen til familien, hvis yngste medlem ikke kan eller vil sove – fuld af facts om børns søvn og udvikling, som gør det lettere at forstå og tackle søvnproblemerne.

Sådan får du dit barn til at sove er nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn – og til selv at få lukket øjnene. Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat.

På baggrund af 12 års erfaring lover syge- og sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen, at det nok skal lykkes – også for jer. Alle børn kan lære at sove igennem – denne søvnguide er første skridt på vej til bedre søvn og mindre gråd.

Helen Lyng Hansen er kvinden bag succeshjemmesiden netsundhedsplejerske.dk og har herigennem hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre.

Klik på billedet for at købe bogen direkte hos Saxo.com og for at læse et gratis uddrag fra bogen.


Sådan får du dit barn til at sove

Opdatering: Se en lille film om bogen - interview med forfatteren:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails