Gå videre til hovedindholdet

Sydafrikas stabilitet trues ikke af et drab

Mens sydafrikanske diplomater, forretningsfolk og sportsofficials rejser kloden tynd for at sælge et fredeligt fodbold-VM’s forestående herligheder, står to af Eugene Terre’Blanche ansatte tiltalt for at have pryglet ham ihjel. Som reaktion har hans falmende Afrikaner Resistance Movement (AWB) truet med hævn og ny racekrig. Dagen før drabet krydsede Julius Malema, en egenrådig ANC-ungdomsleder, grænsen for at underholde zimbabwerne med afsyngning af sin foretrukne protestsang fra apartheidtiden, en sang, der rummer strofen »Dræb boerne«. Er Sydafrikas regnbuedrøm forbi?

Læs kronik i Information.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001