Gå videre til hovedindholdet

Etiopien: Endnu en mediehistorie i USA om falske oplysninger

Børnenes mor skulle ifølge oplysningerne være død eller i hvert fald ligge på det sidste. Pam og Juan Johnson rejste til Etiopien for at adoptere hendes tre børn. Fremme i Etiopien fik de dog tilfældigt præsenteret et helt nyt billede af børnenes mor, hvor hun så ung og sund ud.

Adoptionen var allerede gået gennem retten.
Da de kom hjem til USA, sagde deres ældste datter, som også var adopteret fra Etiopien, nogle gange, at Justin havde sagt mærkelige ting til hende på amharisk. F.eks. at han kunne tage tilbage til Etiopien, når han ville, eller at han kun var i USA for at gå i skole.

Lige efter jul sagde han pludselig en dag, at han ville hjem til jul. Han bad om at få lov til at ringe til sin mor.
Pam bad om at være alene med Justin, og han fortalte, hvad han forstod ved adoption. Han skulle gå i skole i USA og have et godt job. Han kunne se sin mor i ferierne og tale med hende regelmæssigt. Han havde ikke nogen forventninger om at skulle have nye forældre eller indgå i en ny familie. Samtalen var hård for dem begge.

Også deres første Etiopiske adoption af tre børn viste sig at være baseret på urigtige oplysninger. Børnene havde en velhavende familie, selvom deres forældre var døde - og var ikke fattige uden mad, som forældrene havde fået oplyst.
Læs hele artiklen på Pilot Online.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001