Gå videre til hovedindholdet

Rejsevejledninger ift. valget i Etiopien

USA har for få dage siden udsendt en advarsel mod alle rejser til Etiopien, der ikke er strengt nødvendige, frem til valget d. 23. maj og offentliggørelsen af resultatet 21. juni og i perioden lige efter. Rejsevejledningen er derfor pt. gældende indtil 1. juli.

Den amerikanske "Travel Alert" kan læses her.

Det danske udenrigsministerium advarer pt. IKKE mere end sædvanligt, dvs. kun grænseområder, store folkemængder m.m. frarådes. Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Jeg har kigget lidt på øvrige landes vejledninger i skrivende stund, og

USA er altså pt., i hvert fald i forhold til de lande, jeg har undersøgt, alene om at advare mod rejser til Etiopien.

Hvis man bliver forskrækket alene over at læse den danske rejsevejledning, vil jeg dog opfordre til at tage det roligt. Rejsevejledningen sagde det samme, sidste sommer da vi tog afsted, og der var meget roligt i den del af Addis Abeba, hvor vi befandt os - og i det hele taget hvor vi bevægede os i hovedstaden og nærmeste omgivelser. Vi mødte kun venlige mennesker, ro og fred.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001