Gå videre til hovedindholdet

Kina bløder måske op på etbarns-reglen

Som bekendt har Kina i mange år forsøgt at styre den demografiske udvikling med en af mange hadet etbarnspolitik, som har ledt til aborter, sterilisationer og endda barnemord. Nu er etbarnspolitikken måske på vej til at blive historie, da nogle eksperter i befolkningsudvikling advarer mod det modsatte problem: Ikke nok babyer.

Officielt går regeringen stadig ind for etbarnspolitikken. Men den har foranlediget studier af, hvad der ville ske, hvis man henholdsvis forlod og bibeholdt reglen. Embedsmænd har udtalt, at loven skal revideres, ikke afskaffes.

Desuden tyder det på, at det slet ikke længere er nødvendigt med lovgivning for at begrænse befolkningstilvæksten.

Kilde: AP.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001