Gå videre til hovedindholdet

Unødvendige rejser til Bangkok frarådes

For et par dage siden skærpede Udenrigsministeriet rejsevejledningen til Bangkok.

Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til Bangkok. Dette omfatter ikke Bangkoks internationale lufthavn, som ligger ca. 30 km fra byen.

Der har været mange tilfælde af granatangreb og bombeeksplosioner i Bangkok. Den 22. april 2010 var der flere eksplosioner i det centrale Bangkok, efterfulgt af skudvekslinger.

Situationen er uforudsigelig. Danskere i Bangkok bør holde sig på lang afstand af demonstrationer, større forsamlinger og opbud af politi og militær. Hvis der opstår uroligheder, bør man holde sig inden døre. Danskere bør følge situationen nøje og udvise den største forsigtighed.

Udenrigsministeriet fraråder fortsat alle ikke-nødvendige rejser, til og igennem de sydlige provinser (Songkhla, Narathiwat, Yala og Pattani) og visse grænseområder til Cambodja.

Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001