Gå videre til hovedindholdet

Afrika: Topembedsmænd mødes i FN-regi vedr. beskyttelse af børn

Embedsmænd fra 15 lande i det østlige og sydlige Afrika skal ved et tredages FN-møde forsøge at stable et samarbejde på benene til beskyttelse af udsatte børn. Mødet blev påbegyndt i Pretoria, Sydafrika, i går.

Formålet er at sikre især sårbare og forældreløse børn mod trafficking, misbrug og udnyttelse. Herunder formodentlig at arbejde hen mod en samlet ratificering af Haagerkonventionen, som mange lande endnu ikke har ratificeret, selvom de allerede har tilsluttet sig det Afrikanske Charter for Børns Rettigheder og Velfærd samt FN's Børnekonvention.

Blandt landene har kun Botswana, Burundi, Kenya, Madagascar og Sydafrika ratificeret Haagerkonventionen.

Kilde: AllAfrica.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001