Gå videre til hovedindholdet

Status på australsk stop for adoptioner fra Etiopien

En australsk delegation besøgte 17.-24. januar Etiopien for at diskutere det nuværende stop for adoptioner fra Etiopien og undersøge mulighederne for en fremtidig genoptagelse af disse.

Delegationen mødtes med MOWA (Ministry of Women's Affairs), det etiopiske udenrigsministerium, retten, UNICEF og en hel del andre relevante parter, herunder flere ambassader og børnehjem.

Besøget var positivt. Der er stadig en del aspekter, der skal undersøges nærmere, og der fokuseres nu på, hvorvidt det australske adoptionsprogram kan fortsætte inden for de rammer, der er i Etiopien, idet Australien ønsker at henholde sig til Haagerkonventionen. Man håber at have en færdig rapport i slutningen af februar.

Kilde: De australske myndigheder

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001