Gå videre til hovedindholdet

Udtalelse fra Udenrigsministeriet efter valget i Sri Lanka

UM 29.01.2010

Udenrigsminister Per Stig Møller udtaler i anledning af valget:
Vi må desværre konstatere, at valgkampen var præget af vold og uregelmæssigheder. Udover den altafgørende politiske forsoningsproces står Sri Lanka står over for en kæmpe udfordring med at få løst den humanitære krisesituation i landet efter mange års borgerkrig. Men det er afgørende, at der nu sættes en proces i gang hen imod opbygning af varig fred og forsoning i Sri Lanka. Jeg vil opfordre præsidenten og alle andre politiske kræfter i Sri Lanka til at tage fat på denne vigtige opgave.”

Læs pressemeddelelsen her.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001