Gå videre til hovedindholdet

Diplomater fra 14 lande henstiller til Nepal om en stramning af adoptionsreglerne

I en erklæring udstedt af den amerikanske ambassade henstiller diplomater fra 14 lande til den nepalesiske regering om at gøre sit yderste for at implementere Haagerkonventionen efter hensigten, herunder at implementere foranstaltning til at sikre autencitet og korrekthed i dokumentationen.

Advarslen kommer efter et amerikansk par, som skulle adoptere en nepalesisk pige, opdagede, at ikke alene var pigen ikke forældreløs, men hendes forældre ledte aktivt efter hende.

Kilde: Yahoo News (AFP).

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001