Gå videre til hovedindholdet

Årsregnskab fra AC

AC Børnehjælp har i dag offentliggjort deres årsregnskab for 2008.

Af regnskabet fremgår det, at AC i 2008 formidlede 226 børn, hvilket var under det forventede.
Resultatopgørelsen viser et underskud på 2.242.577 kroner, hvilket ikke anses for tifredsstillende. Underskuddet foreslås modregnet i overført overskud på egenkapitalen.

Der forventes for 2009 et underskud på 1.622.000 kroner.

Regnskabet kan ses på AC's hjemmeside: http://a-c.dk/

Da vi selv var i fase 3 i godkendelsesforløbet, nedskrev DA ventetiden til Etiopien, mens AC opskrev sin. Vi valgte derfor i huj og hast at skifte organisation. Men inden da var hver en sten vendt og drejet efter bedste evne, og jeg var således også inde og studere begge organisationers årsregnskaber. Det viste sig dog på daværende tidspunkt, at begge i deres seneste regnskab havde store underskud, så dette kriterium trak hverken op eller ned i valget. Danadopt har dog i sit regnskab for 2007 (som er det senest offentliggjorte) et mindre overskud, så vidt jeg kan forstå, fordi man har fået lov til at indtægtsføre indmeldelsesgebyr på en ny måde.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001

TV2 tirsdag: For børnenes skyld

TV2 genudsender tirsdag aften kl. 20.00 dokumentaren "For børnenes skyld".

Efter syv års kamp stod Gert og Henriette endelig over for at kunne realisere drømmen om at blive forældre. Snart kunne de tage turen til Etiopien for at hente deres to adoptivbørn, Mascho og Rope. Men rejsen kom ikke til at forløbe helt som planlagt. I Etiopien indså de nemlig, hvilken tragedie, der lå bag adoptionen, da de stod ansigt til ansigt med børnenes hiv-smittede forældre. Programmet fortæller historien om Masho og Ropas rejse mod et nyt liv i Danmark og om den store glæde og store sorg, deres forældre må gå igennem for deres børns skyld.