Gå videre til hovedindholdet

Privat virksomhed redder fremtiden for 43 etiopiske børn

En lille solstrålehistorie.
43 etiopiske børn befandt sig pludselig i limbo, efter et canadisk adoptionsbureau gik konkurs. Og deres kommende familier med. Indtil et canadisk mineselskab gik ind og donerede de nødvendige penge, som skal til for at køre børnehjemmet videre i den tid, der er nødvendig, så børnene alligevel kan komme hjem til deres canadiske familier.

Læs historien i Calgary Herald: http://www.calgaryherald.com/news/Toronto+investor+helps+children+after+adoption+agency+closes/1829673/story.html

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001