Gå videre til hovedindholdet

Børnene med i køkkenet

Tag børnene med i køkkenet, når du laver mad - Det er skægt og lærerigt! Det tager lidt længere tid, fordi du skal vise hvordan og forklare undervejs. Men den ekstra tid er godt givet ud, fordi børnene lærer af det: de ser og rører ved råvarerne, før de bliver tilberedt, ser forvandlingen til det færdige resultat og smager med, mens der røres i gryden.

På SuperBrugsens hjemmeside er der opskrifter på børnevenlig mad: http://www.superbrugsen.dk/includefiles/moduler/ccms/show_page.asp?iMappeID=10004&sSideNavn=Mad+med+b%F8rn

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001