Gå videre til hovedindholdet

Danadopt: Landebrev vedr. Nepal

Danadopt har i dag udsendt landebrev til familierne på Nepal-listen med nyheder vedr. formidlingen. En af informationerne er, at man skal være opmærksom på, at man vil blive slettet fra listen i Nepal, hvis man takker nej til et matchet barn.

Det fremgår ikke, hvordan Danadopt vil håndtere, hvis nu et barn kommer i tvivlskategorien ift. at ligge inden for godkendelse, og Statsforvaltningen derefter ikke giver godkendelse, selvom man har accepteret. Det sker nok ikke så tit - men det kunne være relevant for Nepal-adoptanter at forhøre sig om dette hos de respektive organisationer.
http://danadopt.net.dynamicweb.dk/Files/Billeder/Nepal/Til_familierne_på_ventelisten_til_Nepal_-_juli_2009.docx

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001

TV2 tirsdag: For børnenes skyld

TV2 genudsender tirsdag aften kl. 20.00 dokumentaren "For børnenes skyld".

Efter syv års kamp stod Gert og Henriette endelig over for at kunne realisere drømmen om at blive forældre. Snart kunne de tage turen til Etiopien for at hente deres to adoptivbørn, Mascho og Rope. Men rejsen kom ikke til at forløbe helt som planlagt. I Etiopien indså de nemlig, hvilken tragedie, der lå bag adoptionen, da de stod ansigt til ansigt med børnenes hiv-smittede forældre. Programmet fortæller historien om Masho og Ropas rejse mod et nyt liv i Danmark og om den store glæde og store sorg, deres forældre må gå igennem for deres børns skyld.