Gå videre til hovedindholdet

Etiopien: Retssager i gang igen i den kommende uge

Samtidig med at politiundersøgelsen i Etiopien var slut, og retssager for hittebørn kunne genoptages, lukkede MOWA (Ministry of Women Affairs) i to uger pga. kursus. MOWA skal til alle adoptionssager udfærdige papirer, for at en retssag kan gå igennem.
Der var amerikanere, som havde retssager torsdag og fredag i den forgangne uge, fordi man havde ventet, at MOWA var genåbnet på dette tidspunkt, men retssagerne gik ikke igennem, da MOWA ikke havde lavet papirerne pga. lukningen.
Vi holder nu vejret i spænding, og håber, at de første hittebørnssager vil gå gennem retten i den kommende uge.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001