Gå videre til hovedindholdet

Etiopien: DA bekræfter - undersøgelsen slut!

Fra Danadopts hjemmeside:

Godt nyt!
Så er der endelig gode nyheder vedrørende situationen i Addis Abeba! Dinkai har endelig givet os melding om, at politiundersøgelsen er afsluttet og domstolen igen åbner for hittebørnssager fra Addis Abeba.
Retten holder normalt sommerlukket fra ca. 7. august til ultimo september, men i den seneste tid har der været tvivl om hvorvidt de ville arbejde noget af tiden i denne periode alligevel, for at få indhentet de mange sager, som har været på hold pga. politiundersøgelsen. Ifølge Dinkai er der stadig ikke en afklaring på dette. Vi skal nok lægge nærmere information vedrørende sommerferielukning på hjemmesiden, så snart vi hører nærmere.
Alle sager skal kommenteres af MOWA inden de kan komme for retten (på ny). MOWA holder lukket i de næste 14 dage pga. kursus, så vi kan først forvente at få sager for retten efter den 27. juli.

http://danadopt.net.dynamicweb.dk/Default.aspx?ID=42&PID=97&Action=1&NewsId=673

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001

TV2 tirsdag: For børnenes skyld

TV2 genudsender tirsdag aften kl. 20.00 dokumentaren "For børnenes skyld".

Efter syv års kamp stod Gert og Henriette endelig over for at kunne realisere drømmen om at blive forældre. Snart kunne de tage turen til Etiopien for at hente deres to adoptivbørn, Mascho og Rope. Men rejsen kom ikke til at forløbe helt som planlagt. I Etiopien indså de nemlig, hvilken tragedie, der lå bag adoptionen, da de stod ansigt til ansigt med børnenes hiv-smittede forældre. Programmet fortæller historien om Masho og Ropas rejse mod et nyt liv i Danmark og om den store glæde og store sorg, deres forældre må gå igennem for deres børns skyld.