Gå videre til hovedindholdet

Gebyrstigning hos AC

Pga. den faldende formidling har AC forhøjet gebyret. Dette skal nok også ses i lyset af det for nyligt fremlagte årsregnskab.

Gebyret stiger med 6300,- kr., hvoraf 1000,- kr. ligger på tilmeldingsgebyret.
Se mere på AC's hjemmeside: http://a-c.dk/

Belært af vores egen erfaring vil jeg foreslå, at man venter med at vælge organisation indtil fase 3, hvor det er absolut nødvendigt. Vi meldte os ind allerede i starten af fase 1 (fordi vi så samlet set kunne spare 10.000 i alt pga. efterfølgende gebyrreguleringer), men skiftede organisation efter fase 3 samtalerne, lige inden godkendelsen, så vi kom til at betale indmeldelsesgebyr til begge organisationer. Vi trøster os dog med, at pengene gik til et godt formål under alle omstændigheder, og dermed ikke har været spildt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001