Gå videre til hovedindholdet

Etiopien: MOWA holder lukket indtil 24. juli

Da dette nu er meldt ud både via amerikanske og spanske bureauer, vælger jeg at lægge nyheden ud. MOWA holder lukket fra i dag og til og med 24. juli pga. uddannelse. Dette er dårligt nyt, da det kan få indflydelse på sagerne.
MOWA skal, så vidt jeg ved, behandle papirer både før og efter retssagen, dvs. der kan sandsynligvis ikke gives nye retsdatoer i perioden, og har man retsdato i selve perioden, vil man nok ikke kunne rejse hjem før MOWA har behandlet sagen efter d. 24. juli.
Der er endnu ikke nogen hittebørnssager fra Addis Abeba, der er gået gennem retten siden det igangværende stop, så her har det først betydning, hvis stoppet hæves, men MOWA's lukning har indflydelse på alle sager, også f.eks. relinquished børn.
Da det endnu ikke forlyder, at retten aflyser sin sommerferie, efterlader dette kun et lille "hul" på ca. to uger mellem at MOWA er tilbage i arbejde og retten lukker (27. juli - 6./7. august), hvilket ikke er gode nyheder for nogen af os, der stadig har et lille håb om at hente vores børn inden sommerferien.
Da nyheden er baseret på forlydender, skal jeg nok opdatere, straks hvis jeg hører noget nyt.

Et amerikansk bureau (IAN) mener, at lukningen kan vare helt til august.
http://adoptian.blogspot.com/2009/07/mowa.html

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001