Gå videre til hovedindholdet

Danadopt om ændringer i adoptionsprocessen i Etiopien

Danadopt skriver i dag flg.:

Vi har i sidste uge fra flere sider hørt, at der i Etiopien skulle være annonceret ændringer ift. adoptionsprocessen. Vi har været i kontakt med vores kollegaer i Addis Abeba, og har fået bekræftet varslet om disse ændringer.

Du kan læse hele meddelelsen på Danadopts hjemmeside.

Danadopt skriver, at der på nuværende tidspunkt ikke er klarhed over, om ændringerne vedr. deltagelse i retten vil gælde alle sager, og hvornår ændringen træder i kraft.

De amerikanske bureauer siger, så vidt jeg har kunnet læse, det samme, og der er ifølge dem heller ikke klarhed over, hvorvidt det vil være nødvendigt for begge kommende forældre at deltage, eller om den ene kan deltage alene.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001