Gå videre til hovedindholdet

Otte fængslet for trafficking af børn i Kina

Otte personer, herunder to kvinder, er blevet arresteret for at sælge børn i den kinesiske provins Fujian, meddelte politiet i dag, lørdag.

Tre mistænkte blev fanget i en bil ved et rutinetjek d. 24. december 2009. En mand og to kvinder var her på vej til Pingtan for at sælge to pigebørn.

Ved et forhør tilstod de tre, at de havde købt pigerne i Jiangxi-provinsen til en pris af 10.000 yuan (8.126 kroner) for hver, og havde planer om at sælge dem videre for halvanden gang denne pris.

De øvrige mistænkte blev anholdt inden for de efterfølgende tre måneder.
Undersøgelser viser, at børnehandlere i sagen i alt har solgt 12 børn, herunder 11 piger og en dreng. Pigerne blev tilsyneladende købt af forældre langt ude på landet, hvor drenge foretrækkes.

Politiet har indtil nu kunnet fundet frem til og reddet fem af de smuglede børn og leder fortsat efter de resterende syv børn.

Kilde: Asia Pacific News

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001