Gå videre til hovedindholdet

Fortsat forvirring om de fremtidige procedurer i Etiopien

Der kommer fortsat meget modstridende meldinger om de fremtidige procedurer og deltagelse i retssagerne i Etiopien. Altså er der fortsat tale om rygter.

Nogle adoptionsbureauer har hørt, at alle begæringer om retssager, som indleveres fra og med 9. april (det er altså ikke selve retsdatoen), kommer ind under de nye regler, og et enkelt bureau fortæller, at begge forældre skal deltage i retssagen og forsikre, at de ønsker at adoptere det pågældende barn. Hvis retssagen af forskellige årsager ikke går igennem, vil deres deltagelse i første retssag dog være tilstrækkelig.

Samtidig fortæller et andet bureau, at der i dag onsdag hang en seddel i retten, hvorpå der stod, at den nye regel om adoptivforældrenes deltagelse i retssagen er udsat på ubestemt tid.

Kilde: EthioPaps Blog.

Der er som sagt udelukkende tale om rygter - personligt ville jeg ikke blive forbavset, hvis udsættelsen holder vand, idet der synes at være meget kort tid til at få de nye procedurer implementeret. Jeg er meget spændt på, hvad det ender med.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001