.

Søg på adoptionssider

torsdag den 25. marts 2010

Fortsat forvirring om de fremtidige procedurer i Etiopien

Der kommer fortsat meget modstridende meldinger om de fremtidige procedurer og deltagelse i retssagerne i Etiopien. Altså er der fortsat tale om rygter.

Nogle adoptionsbureauer har hørt, at alle begæringer om retssager, som indleveres fra og med 9. april (det er altså ikke selve retsdatoen), kommer ind under de nye regler, og et enkelt bureau fortæller, at begge forældre skal deltage i retssagen og forsikre, at de ønsker at adoptere det pågældende barn. Hvis retssagen af forskellige årsager ikke går igennem, vil deres deltagelse i første retssag dog være tilstrækkelig.

Samtidig fortæller et andet bureau, at der i dag onsdag hang en seddel i retten, hvorpå der stod, at den nye regel om adoptivforældrenes deltagelse i retssagen er udsat på ubestemt tid.

Kilde: EthioPaps Blog.

Der er som sagt udelukkende tale om rygter - personligt ville jeg ikke blive forbavset, hvis udsættelsen holder vand, idet der synes at være meget kort tid til at få de nye procedurer implementeret. Jeg er meget spændt på, hvad det ender med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails