Gå videre til hovedindholdet

Ny side om Haagerkonventionen ift. adoptionslande

På siden Haag, som kan tilgås via menulinien øverst på siderne, har jeg listet de adoptionslande, som er tiltrådt Haagerkonventionen, og de, der ikke er.

Hvis nogen har lyst, må de gerne hjælpe mig med at formulere, hvilke etiske standarder de øvrige lande har, som alligevel gør, at vi med sindsro kan vælge dem.

Også evt. andre oplysninger, som jeg bør have med...f.eks. har Nepal jo skrevet under, men de har ikke implementeret procedurerne - så vidt jeg kan forstå, er det derfor, de stadig er på listen over lande, som ikke er tiltrådt...jeg har ikke så meget viden om det, så hvis listen skal understøttes af yderligere oplysninger, kan jeg godt bruge lidt hjælp :)

Mvh. Irene

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001