.

Søg på adoptionssider

lørdag den 13. marts 2010

Nepal: 20 "stjålne" børn genforenet med deres forældre

Takket være organisationen Next Generation Nepal (NGN) vil 20 børn, som blev stjålet fra deres familier og efterladt i Katmandu, blive genforenet med deres familier i april.

NGN har sammen med andre organisationer nu i fem år kæmpet mod trafficking af børn.
De har oprettet et børnehjem, hvor børnene midlertidigt kan bo, mens man genfinder deres familier. Børnene går i skole og kan deltage i mange aktiviteter.

Trafficking i Nepal foregår ofte ved at forældre får en historie bundet på ærmet om, at børnene vil få en uddannelse i Katmandu - og ofte betaler de endda store summer for dette, trods deres fattigdom. I stedet bliver børnene adopteret til andre lande, brugt som slavearbejdere eller simpelthen efterladt på gaden. Der er ofte tale om børn helt ned til tre-fireårsalderen.

NGN har udviklet en nyskabende tretrins tilgang til at genforene familier, som blev revet i stykker under konflikten i Nepal. Første skridt er at finde børnenes familier via en intens eftersøgning, ofte i ufremkommelige bjergområder. Der skabes så kontakt vha. breve, billeder og besøg. Til sidst genforenes børnene med deres familier, hvis forholdene skønnes at være sikre og i orden.

NGN arbejder også på at forebygge problemerne.

Om NGN: NGN er en lille nonprofit-organisation, som arbejder på at genforene stjålne børn med deres familier. NGN blev stiftet i 2006. Se mere på organisationens hjemmeside og på deres fanside på Facebook.

Kilde: Online PR News.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails