Gå videre til hovedindholdet

Hjemmeside mod serien "Specialklassen" på DR Ramasjang

Der er oprettet en ny hjemmeside, som hedder Stop Specialklassen.

På siden skrives bl.a.:
Serien er bygget op omkring nogle figurer der går i specialklasse i en ganske almindelig folkeskole. Specialklassebørnene er dukker som er gjort så dumme og klovneagtige at man kun kan grine af dem. Normalklassebørnene i serien er helt almindelige børn og får således specialklassebørnene til at skille sig maksimalt ud fra de ”normale”. En masse emner og problematikker bliver vendt i denne ramme. Problematikker som for det meste egentlig passer på alle børn, som for eksempel det at ville vinde hver gang, bliver her kædet specifikt sammen med børn der går i specialklasse.

Du kan skrive dine kommentarer vedr. serien på hjemmesiden.
Du kan også melde dig ind i sidens Facebookgruppe.

Der er allerede klaget over serien, og klager har fået delvist medhold. Læs mere om dette på dr.dk.

DR skriver: Redaktionen oplyste, at man på baggrund af kritikken ville ændre seriens navn og justere tonen og i kommende afsnit vægte styrkerne hos hovedpersonerne.

Samtidig skriver de: DR lavede samtidig en kvalitativ undersøgelse, som viste, at serien rammer sin målgruppe, og at børnene gennemgående forstår humoren og intentionerne.

Hvis du vil se serien ved selvsyn, kan du bl.a. se et afsnit af Specialklassen her.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001