Gå videre til hovedindholdet

Stop ikke international adoption (kronik i My Rebública)

Kronik af Philip Holmes i My Rebública:

Internationale adoptioner er igen i mediernes kritiske søgelys. Haiti, Nepal osv. Der er ingen tvivl om, at visse aspekter i international adoption er fuldstændig uacceptable. Philip Holmes mener dog, at suspension af internationale adoptioner er en overreaktion til skade for de mange børn med et reelt behov.

Han slår til lyd for, at mange stedbørn i Nepal er uønskede og uelskede, og bliver forsømt og misbrugt, og derfor har lige så stort krav på, at der bliver taget hånd om deres fremtid, som forældreløse børn. Han fortæller historier om dette fra sit arbejde.

Han giver udtryk for mange holdninger, og jeg er enig i nogle, men ikke i dem alle sammen.

Du kan læse kronikken her.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001