Gå videre til hovedindholdet

Etiopien tilbagetrækker licens fra 9 hjælpeorganisationer

Etiopien har tilbagetrukket licensen fra ni børnehjem (hjælpeorganisationer), som beskyldes for at være involveret i ulovlige aktiviteter. Der er tale om organisationer, som i de seneste år har arbejdet med adoptioner til Europa og USA.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen detaljer om, hvem det drejer sig om, og hvad de nærmere omstændigheder er. Trafficking af børn er et stort problem i Etiopien, hvor der årligt meldes om et antal ulovligt adopterede børn.

Beslutningen om at tilbagekalde licenserne blev taget, da regeringen var i gang med at forny disse licenser.

Kilde: Nazret.com.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001