Gå videre til hovedindholdet

USA indfører ekstra baggrundstjek på børn fra Etiopien

Pga. de mange historier om forfalskede dokumenter i medierne i den sidste tid, har den amerikanske ambassade i Addis Ababa indført nogle ændringer til proceduren omkring udstedelse af visum. Børnenes baggrund vil blive tjekket en ekstra gang, og afhængigt af sagens art kan denne undersøgelse tage flere uger eller endda måneder at udføre. Myndighederne fraråder derfor de kommende forældre at rejse afsted, før de er sikre på, at alt er i orden, og de har modtaget deres "ambassade-dato", som er et begreb man arbejder med i de amerikanske adoptioner, når retssagen og alt det andet hos de etiopiske myndigheder er på plads.

Kilde: US DOS.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001