Gå videre til hovedindholdet

AC: Sydafrika-formidling fortsat meget positiv

Formidlingen fortsætter meget positiv. I løbet af foråret har AC Børnehjælp haft den store glæde at bringe 11 børn i forslag, hvoraf der var ét søskendepar og ét barn blev formidlet til et par på en anden venteliste.
Der er således i alt bragt 16 børn i forslag i år, hvoraf 13 børn er kommet til Danmark med sin nye familie.

Ventetid på udrejsen til Sydafrika
I en længere periode har vi nu oplevet at der ofte er cirka 3 uger fra matchningen til udrejsedatoen, hvilket for en del forekommer som lang tid, da de fleste er indstillet på at rejse ret hurtigt. Man skal dog huske at der stadig er nogle der skal rejse med kort varsel.

Opholdets længde
Langt de fleste opholder sig i Sydafrika 15 til 18 dage. Vi har endnu ikke oplevet, at en hjemrejse dato ikke holdte, så udgangspunktet er, at man kan regne med de datoer man får, når man få barnet i forslag.

Ventetid
Efter en længere periode hvor langt de fleste børn blev matchet i toppen af ventelisten, har vi i den seneste tid oplevet store spring i matchningerne. Ventetiden fra valgt af land til barn i forslag har derfor varieret fra 12 måneder og til 19 måneder.

Læs mere på AC's hjemmeside http://a-c.dk/

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001