Gå videre til hovedindholdet

Lidt reklame for min søgemaskine

Jeg vil gerne lige gøre lidt reklame for søgemaskinen herinde på siden. Her får du nemlig kun resultater fra sider, der omhandler adoption.

Hvis du på en normal søgeside foretager en søgning på "fase 1", vil du få et hav af resultater, som intet har med adoption at gøre. Men søger du på "fase 1" her på Adoptionsnyt vil langt de fleste resultater dreje sig om den fase 1, vi alle sammen kender.
Da søgemaskinen kun søger på (pt. danske) sider vedr. adoption, betyder det, at når du f.eks. søger på "mælk", så vil du også få en del resultater vedr. laktoseintolerans hos adoptivbørn.

Alt i alt skulle dine søgninger altså gerne munde ud i brugbare resultater fokuseret på adoption.

Søgefeltet findes øverst på siden.

Mvh. Irene

Opdateret 09.06.2009: Det ser dog ud til, at Google search, når det implementeres på denne måde, har problemer med æ, ø og å - men når du først har åbnet søgesiden, kan du godt søge på ord indeholdende disse bogstaver.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001