Gå videre til hovedindholdet

Guatemala - nyt fra USA

I Danmark er det AC, der formidler adoptioner fra Guatemala, men for øjeblikket anbefaler de ikke Guatemala, og der er heller ikke pt. nogen venteliste.

Den 1. januar 2008 blev adoptionssystemet i Guatemala pludselig ændret fra at være privat til at blive overtaget af staten. De dengang 5000 igangværende adoptioner mellem USA og Guatemala skulle afsluttes i det system, de var påbegyndt i, og det blev lovet, at sagerne ville blive hurtigt og fornuftigt gennemført, men nu næsten 1½ år efter venter ca. 900 børn stadig på at blive forenet med deres familier i USA.

The Guatemala 900 Campaign arbejder på at få børnene hjem. Læs mere på: http://guatemala900.org/wp/

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001