Gå videre til hovedindholdet

Ren familie - den kemiske cocktail

Vi bliver hver dag udsat for en blanding af forskellige kemiske stoffer, som kan påvirke vores sundhed. Det er derfor ikke nok at se på hormonforstyrrende stoffer enkeltvis.
I stedet bør der tages højde for den såkaldte cocktaileffekt - dvs. den effekt som flere kemiske stoffer kan udøve tilsammen - når myndighederne vurderer om kemikalier er sikre. Det er hovedkonklusionen i en international ekspertrapport, som netop er offentliggjort.

Læs mere om, hvad du selv kan gøre for dig og din familie på Miljø og Sundhed: http://www.miljoeogsundhed.dk/default.aspx?node=6359

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001