Gå videre til hovedindholdet

Etiopien status

Jeg har netop talt med Danadopt, og der er desværre ikke så meget nyt.

Den gode nyhed:
- DA har også hørt rygte via etiopiske kilder om, at sommerferien måske aflyses, eller at dommerne måske arbejder på skift, men det er indtil videre kun rygter og kan ikke bekræftes. Jeg spurgte ekstra ind til, om det nu ikke bare var AC's rygte, men DA har hørt det i Etiopien.

Og resten:
- Der er ikke noget, der tyder på, at undersøgelsen snart er slut (eller det modsatte)
- De ved stadig ikke, hvad der undersøges specifikt osv. (hvor langt ned i de enkelte sager de f.eks. går, hvis de gør det)
- Det gælder stadig, at man kun får retsdato, hvis ens barn er fundet uden for Addis eller hvis der er biologisk familie.

Ovenstående synes jeg, betyder, at vi godt kan aflive nogle af de amerikanske rygter. Jeg har lidt indtryk af, at bureauerne derovre prøver at berolige deres adoptanter ved at komme med lidt håb. Her er jeg egentlig mere til den danske metode, der virker lidt mere nøgtern og hvor man ikke lover for meget.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001