Gå videre til hovedindholdet

Tidslinie for børns udvikling

I forvejen har mange den holdning, at man ikke skal kigge så meget i bøger m.m. vedr. barnets udvikling, da alle mennesker jo er forskellige. Og når det kommer til adoptivbørn, ser man ofte, at de ikke følger udviklingstrinene ift. den alder, der er beskrevet i bøgerne. Nogle gange har man måske, når man får sit barn hjem, brug for at starte forfra med de helt basale ting og så lade barnet følge med i sit eget tempo.
Alligevel vil jeg lige gøre opmærksom på en fin side, jeg her har fundet. Under hver aldersgruppe kan man finde forskellige stadier, og når man klikker på en fase, kommer der uddybende information frem, nogle steder hele artikler.
http://www.talaris.org/5ways/index.htm

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Færdig madplan og indkøbsliste hver uge fra TV2 og Lene Hansson

Lene Hansson leverer hver uge en ny madplan inkl. indkøbsliste til dig og din familie i samarbejde med Go'morgen Danmark.
Hent en ny madplan hver torsdag på www.go.tv2.dk, hvor du også kan finde gamle madplaner.

Alle opskrifter er til en familie på 4 personer.
Se madplanen for uge 26: http://programmer.tv2.dk/go/article.php/id-23091322.html

For de, der ikke er bekendte med Lene Hanssons kostprincipper, er der tale om kostkombination (aldrig proteiner og stivelse sammen) samt hensyntagen til syre-/basebalancen. Men man kan jo nøjes med at bruge de opskrifter, man har lyst til og evt. supplere med en ny kartoffel eller et stykke kylling, hvis man ikke helt tror på de samme principper, men stadig vil anvende madplanen for at gøre familiens hverdag nemmere.

Lene Hanssons kostprincipper beskrives på hendes hjemmeside: http://www.lenehansson.dk/Default.aspx?ID=1001